Onze locatie:

Reeds vele jaren zijn wij vaste gebruiker op het domein de Caproen gelegen in de Breendonklaan 2a te Bredene.

Onze lokalen worden niet verhuurd voor overnachting!

Onze werking:​

Elke zondag om 14u00 staat de leiding paraat om de gasten te verwennen met super toffe activiteiten.

Tijdens de examenperiodes kan de werking variëren, uitgesteld of verplaatst worden. ​

Maandelijks hebben wij ook ons 'Hier is't', dit is een blaadje met als doel om de ouders en de gasten te informeren over wat er in de komende maand allemaal te beleven valt. In dit blaadje schrijft de leiding een leuk tekstje naar de gasten toe, maandelijks komt er ook een agenda in met de komende activiteiten (handig voor de ouders). We bieden ook de mogelijkheid om uw advertentie in dit blaadje te zetten.

Lidgeld

Het jaarlijks lidgeld bedraagt 35 euro.

In deze bijdrage zit:

• aansluiting bij de grote chirogroep

• Verzekering

• knutselmaterialen

• ​een Buff sjaal in de afdelingskleur

Het lidgeld dient betaald te worden voor 01 oktober 2016 voor de huidige leden.

Nieuwe leden betalen de eerste 3 opeenvolgende weken dat ze aanwezig zijn telkens 5 euro.
Indien ze dan kiezen om te blijven wordt dit in mindering gebracht met het lidgeld.

Mee op kamp? Sparen? dat kan zeker, neem contact met de groepsleidster en zij zal je dan begeleiden en de nodige uitleg geven.
Dit alles vrijblijvend en dicreet.

Het rekeningnummer waarop gestort mag worden:

BE26 7310 3578 8729

Met vermelding van naam en afdeling.

Heb je nog specifieke vragen, ga naar de leiding en zij zullen al je vragen met plezier beantwoorden!

​Dit kan ook naar volgende emailadressen:

veebee@chiro-sas.be

groepsleiding@chiro-sas.be